4

Komentari (4)

Đuka
Prazina
Tako je. Ovo je najveći derbi u zemlji i ako tu prođu, e onda je sve moguće...
Đuka
Nije najveći, naučite jedan put zauvijek da je najveći derbi u bih zrinjski velez, a onda zeljo sarajevo... Derbi Zrinjskog i veleza je jedan od najvećih u Europi... Ako gledaš po tome ko je koliko uspješan, opet je derbi Zrinjski Željezničar ispred hercegovackog... Hercegovacki je uvijek jako zanimljiv i kvalitetan, ali daleko je to od mostarskog derbija ono kad ne spavaš od uzbuđenja tjedan prije utakmice... Ma ne mogu ja tebi to opisati...
OTELO
Po kojoj je logici Zrinjski Velez toliko velik derbi osim po netrpeljivosti? I po cemu je npr Zrinjski Zeljo veci derbi od hercegovackog, po kojim kriterijima?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.