Blaž Slišković dobio bezrezervnu podršku HŠK Zrinjski

Ostaje na klupi Plemića

Blaž Slišković dobio bezrezervnu podršku HŠK Zrinjski

Endin Čaušević

Fudbaleri Zrinjskog jučer su na svom terenu remizirali protiv Radnika čime su sebi itekako otežali borbu za odbranu titule prvaka Bosne i Hercegovine.

Zrinjski je odigrao utakmicu bez golova pred svojim navijačima što je izazvalo dosta nezadovoljstva. Nakon meča Blaž Slišković je bio vidno razočaran, te je u jednom trenutku čak spomenuo da postoji mogućnost da napusti klupu Plemića.

Međutim, igrači Zrinjskog jutros su odradili trening u dosta boljoj atmosferi, a i sam Slišković je bio dosta mirniji nego nakon jučerašnje utakmie.

Iako se vjerovalo da bi bh. stručnjak mogao napustiti mostarski klub na kraju se to neće desiti. Zrinjski je preko Facebook profila pružio podršku Sliškoviću i njegovim pomoćnicima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"S obzirom na veliki broj upita koji se prije svega odnose na status šefa stručnog stožera, ali i očekivani interes javnosti, HŠK Zrinjski želi potvrditi da glavni trener Blaž Slišković, njegov stručni stožer i cijela momčad imaju bezrezervnu podršku Kluba".

"HŠK Zrinjski ne smatra potrebnim naglašavati da su ambicije kluba i dalje iste kao na startu sezone, a samim tim i da se od stručnog stožera i igrača očekuje puni angažman i nastavak borbe za oba trofeja", navodi se u saopštenju Plemića.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Đuka
Samo jako! Volim Zrinjskog svog!
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti