19

Komentari (19)

Slowhand071
Pa kako će biti zvanično kad nije fizički prisustvovao i potpisao ugovor. Ne bi objavili bez razloga informaciju. Zna se šta je zvanično, pravno formalno itd.
Bordobjeli
Izabran online, plati će ga tokenima. Željo je moderan i ozbiljan klub.
Plavi21
Dobrodošao Baka!
pjanke.sa
Cirkus embel riva se nastavlja.
Sarajevoboy
Samo pazite da vas ne izda kao što je Velež izdao ;)
user1571956549
Zeljo svima trn u oku ahahahahaha GLABAJTE GA DUSMANIIIII.....
Bordobjeli
E vala ima se na šta i bit ljubomoran...
K78
5 minuta poslije objave da Amar Osim nije vise trener znalo se da je Baka Sliskovic novi trener a Amar sportski direktor.... tako da sve ove objave o upravnom odboru, komisijama, prijavama novih kandidata, konkursima i ostalim glupostima su samo farsa za naivne kojih vidim ima jos dosta.... sretno Blaz...
rodjak
kakva je ovo bruka, na sluzbenoj stranici Zelje objavili da je Baka njihov novi trener a on potom to demantovao ,koji neprofesionalizam cccc
Sarbit2019
Sta je ovo neče ni Baka bez para ? Zna li on koliko si ti velik željkane? Zna li on da imamo svoj stadion,najtrofejniji,najveci,VELIK SI ŽELJKANE.Vratite nam BRKA.
rabodimis
Dolazi i Dzeko da zavrsi karijeru u zelji, samo mu jos nisu javili..
user1604593678
Kakav klub takav i trener ?
AsmirM
Covjek izabran za trenera bez predhodnog dogovora ,vizije plana ista haha . Kakvi to idioti vode Zelju , imaju srece pa navijaca nema na tribinama.
Chico
Jos Bilbiju dovedite i to je to hahahaha
LukasPodolski
bananko
Brukamo se haos
BordoBijeli_exyu_sa
Nema paraaaa, igra sve protiv zelje i vrati se u plus ???????
Taceoni
Ja ubleha objavili na steanici a potpisa nigdje eeeeee Željo al si nisko pao
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.