15

Komentari (15)

konjo
joj jesu vam glupi komentari hahahahah
user253
Dešava se. Da sudija nije realova marioneta pa ne svira nepostojeće penale. Dešava se, ali rijetko. Ali eto, desilo se večeras. Šta bi tek bilo da su i ostale sudije poštene? Rdal bi slavio kad se dokopa lige Evrope, više nego kad (na guzove i preko nepostojećeg penala u 94.minuti) "osvoji" ligu šampiona. Za njih je samo liga šampinjona....
F_C_Bracelona_
Gdje su ovi realovci hahahaha sreća njihova pa je El-clasiko odgođen inače bi ih Barsa ponizila kao svake godine što radi.
gif
cuj gdje su realovci a realu prvi poraz dok barselonu kituju masovno. Real vam je prvi momcicu
mer12
sranje su obje ekipe
Ninoox
Prvi brate, pustaju ih da vide kako je malo bit na prvom mjestu, al uskoro idu gdje i zasluzuju, drugo trece, zna se ko osvaja ligu :)
ArminA
Moli se da ostanete u ligi ,inace cete igrati protiv Espanyola vrh utakmicu .
F_C_Bracelona_
Francuski savez prošle godine ponudio Barsi da igraju u njihovoj ligi u slučaju osamostaljenja Catalonye, ako se pitaš zaštio ? pa zato što bi dobili ogrobnu medijsku gledanost i sponzorke ugovore samo zbog Barse kao ikone fudbala a la liga bi bila izgubila 30% gledanosti, ja bi lično volio da se osamostale jer da nije Catalonye Španija bi propala kao Grčka, pune im budžet već godinama dok oni lešinari sjede u madridu zato se i protive referendumu novom.
Hooruk
@ ker12 Koje je onda tek sranje juventus kad ga ove dvije ekipe koje su sranje redovno nakantaju.
Manijak87
Real vam je prvi? Gdje? Na PS4 (FIFA20)?
Bhf
@Hooruk,pa kad to nakanta Barca ili Real?Barcu je Juve naguzio prije dvije sezone kao slabo ko,nisu se vidjeli na terenu isto kao sto su pregazili Real kad je sudija u 94 minuti svirao nepostojeci penal.Ako ne pratis fudbal nemoj se javljati.
Dobojlija
Pitanje je dokle ce biti prvi momcicu,kad naidju na Barsu gotovo
Dobojlija
Prednist se topi wahaha ,nece jos dugo biti prvi
Dobojlija
Bez Barse nece ti biti ni La Lige ,ni utakmice reala vise nece biti zanimljive pa se ti moli da Barcelona ostane u La ligi
Hooruk
@bhf Kad nakantase juventus? Kad je bilo najbitnije, u finalima lige prvaka, izgubili su finale i od barse i reala, a ova utakmica i penal u 94 je nesto sasvim drugo i tu si u pravu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.