O nastavku PLBiH neće odlučivati ni ljekari ni sportisti, već ekonomisti i oni koji to žele biti

Bliža i dalja budućnost bh. fudbala ili "Priča o novcu"

9

Komentari (9)

Adohordas
Bravo za tekst,ali ljudi oni su uvijek krali (Begic muma mu bemje) i krast ce dok im se ne ode pred zgradu..ja sam za to jer be sile se ne moze nista rijesiti pogotvo u Bosni.
Austinpowers
E super, napokon jedan vas clanak koji ste vi zapravo napisali a ne kopirali sa stranog portala i preveli kao sve dosad, dosadili ste vise sa jordanom i o tome kako njegova boja ociju zabrinjava fanove
EdwinPol
Pa bitnije je uloziti te pare o kojim pricate u pocetak iduce sezone, nego u kraj ove. Zamisli ne mozes startati sljedecu i propade cijela godina bez lige. E to je katastrofa.
K79
Tako je to u ligama gdje udruženje ligasa ne funkcionise, u suprotnom bi ligasi sad tuzili savez i liga bi morala biti nastavljena jer su sredstva za to uplaćena al ovako savez može raditi sta hoce, uostalom ni malo me ne iznenađuje ova odluka saveza!
ratip irats
Napokon jedan text koji je pisan cinjenicama, a ne emocijama!! Svaka cast za autora.
Laola
Ovo je dobro receno i ovaj tekst treba više puta procitati da bi se shvatio. Hoštapleri iz Saveza sa ovim što su dobili mogu komotno finansirati nastavak takmicenja i pokriti gubitke klubova, ali ne oni ce ovo raz****ti u svojim talovima, seminarima, picka materinama samo da njima ostane. E zato se ovo neće nastaviti jer bolje sebi u đep nego drugom...
Laola
odnosno klubovima koji bi sa ovime za šta su i namjenjene pare mogli da dišu punim plućima.
Hasanaga
Ja samo ne razumijem sta ovaj fudbalski savez radi za sport? Malo, malo pa padne neki milion u budzet, a nikakvog pomaka ne vidimo na fudbalskim terenima. Oni ce sad da rastezu pa rastezu sa odlukama sve dok se ovi milioni ne izvuku, e onda ce da donesu bilo kakvu odluku, pa u miru cekaju sledece milionce da upadne u njihovu mrezu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti