Bliži se kraj Iniestine karijere: Želim biti trener

Trenutno igra u Japanu

Bliži se kraj Iniestine karijere: Želim biti trener

Nekadašnji Barcelonin vezista Andres Iniesta uveliko razmišlja o životu nakon karijere.

Danas kada je u poznim igračkim godinama Iniesta nastupa u Japanu za Vissel Kobe, a s obzirom da mu sljedeće godine ističe ugovor s ovim klubom, nije isključeno da ostane u nogometu i započne s - trenerskim poslom.

To je legendarni Iniesta dao i nagovijestiti u razgovoru za japanske medije.

"Teško je znati šta će budućnost donijeti. Ne mogu reći da ne bih želio biti trener Barcelone, ali ne mogu reći da sam mnogo razmišljao o tome. No, kako vrijeme prolazi, to više razmišljam o početku trenerske karijere", priznao je Iniesta.

Podsjećamo, Iniesta je svojedobno sa Barcelonom čak devet puta bio prvak Španije, osvojio je četiri puta Ligu prvaka, dok je sa Španijom bio evropski i svjetski prvak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti