Pepe je umjesto Murilla trebao da bude u Barceloni, ali Messi je stopirao transfer
Messi nije oprostio Pepeu sve ono što je napravio u duelima protiv Barcelone u ranijim mečevima dok je igrao za Real Madrid

Tvrde španski mediji

Pepe je umjesto Murilla trebao da bude u Barceloni, ali Messi je stopirao transfer

E. Škorić

Barcelona je pronašla odbrambenog igrača koji joj je nedostajao u Kolumbijcu Jeisonu Murillu kojeg je dovela na posudbu iz Valencije.

Barca je na ovaj način zakrpila rupe nakon povreda stopera Samuela Umtitija i Thomasa Vermaelena, a zanimljivo da Kolumbijac nije bio prva opcija Katalonaca.

Kako je objavilo nekoliko utjecajnih španskih medija, želja čelnika Barce najprije je bio iskusni portugalski stoper Pepe, koji je nedavno napustio Bešiktaš.

Navodno je bila velika šansa da 35-godišnjak obuče dres Barce i da odradi barem ostatak sezone na Nou Campu, no Lionel Messi se umiješao u čitavu priču i stopirao dolazak Pepea.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Messi je u prošlosti u El Clasicima imao dosta okršaja s Pepeom, bilo je i verbalnih i malih fizičkih obračuna, pa je Argentinac odlučio da takav igrač koji je igrao za Real Madrid ne bi trebao da nosi dres Barce.

Stoga su u klubu odlučili da poslušaju Messija kao svog prvog strijelca i najboljeg igrača, te su umjesto Pepea angažovali Murilla.

Promo

Top Komentari

qweem
Pepe je najveća pogan od svih nogometaša na svijetu,pametno od Messija jer lik svaku treću utakmicu zaradi crveni.
18 3
Rinaka
E jest Messi pokvaren..???????????
4 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi