Nema više pojačanja za Barcelonu
Valverde je istakao da je njegov tim završio s prelaznim rokom koji još nije ni počeo

Valverde najavio

Nema više pojačanja za Barcelonu

Edmir Škorić

Dolazak Jeisona Murilla na posudbu iz Valencije je očito posljednje što će se desiti kada je u pitanju prelazni zimski rok na Nou Campu.

Barcelona je najavila kako će Murillo od prvog januara biti član njihovog tima i ostat će tu najmanje do ljeta na posudbi, a onda bi Barca mogla, ukoliko želi, da otkupi njegov ugovor.

Trener Barce Ernesto Valverde kaže da se u nogometu nikada i ništa sa sigurnošću ne može reći, ali uvjerava novinare da Barca neće dovoditi nove igrače do ljeta.

Spominju se razni igrači kada je Barcelona u pitanju, ali sudeći po riječima Valverdea, s Murillom je kompletiran prelazni rok koji tek treba da počne za desetak dana.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nikada ne znate, ali mislim da je za nas prelazni rok završen iako on nije niti počeo. Nećemo dovoditi nove igrače niti prodavati neke naše, ali opet, nikada ne znate šta vrijeme donosi", kazao je Valverde.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi