Bloudek: Ne mogu zamjeriti igračima

Široki Brijeg još u igri za treće pretkolo EL

Bloudek: Ne mogu zamjeriti igračima

Nogometni klub Široki Brijeg, jedan od preostala tri bh. predstavnika u Evropi, prvi susret drugog pretkola Europa lige okončao je remijem sa irskim St. Patrick'som. 

Irci su poveli preko Chrisa Fagana, a Širokom koliko-toliko dobar rezultat donio Brazilac Wagner pogotkom u samom finišu utakmice. 

 

"Kvalitetna utakmica, dosta dinamična. Obje ekipe su pokazale dobru spremu i odlučnost da pobijede. St. Patrick's je kao nositelj pokazao da nisu bezveze i da su vrlo opasni", izjavio je trener Širokobriježana Marijan Bloudek, uz dodatak:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

"Mi smo iz kikseva primili gol. Nemam zamjerki igračima, pogotovo u drugom dijelu gdje smo sa igračem manje pokazali veliku želju. U ovakvim utakmicama greške nisu rijetke a večeras smo ih mi imali više".

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.