Boateng potpisao preko noći i šokirao sve
Foto - EPA

Seli u Seriju B

Boateng potpisao preko noći i šokirao sve

M. Šljivak

Nekada velika zvijezda Kevin Prince Boateng karijeru nastavlja u Seriji B.

Iskusni 33-godišnji ofanzivac dogovorio je saradnju sa novim članom drugog razreda italijanskog fudbala Monzom. Protekle noći je potpisao ugovor i pojačat će redove ovog tima kojeg predvodi čuveni Silvio Berlusconi.

Berlusconi želi Monzu što prije uvesti u društvo najboljih italijanskih klubova. Zato stižu i brojna pojačanja, a Boateng je još jedno u nizu.

Prethodno je Monza izdvojila 4.5 miliona eura za Mirka Marića, stigao je i talentovani Brazilac iz Corinthiansa Carlos Augusto, a stiglo je još nekoliko zaista sjajnih igrača.

Monza sigurno neće biti prolaznik u Seriji B i neće biti nikakvo čudo ako ovaj tim bude u samom vrhu tabele već ove sezone.

Boateng je prethodne sezone igrao za Bešiktaš na posudbi iz Fiorentine, a u bogatoj karijeri u kojoj je promijenio dosta klubova igrao je za ekipe kao što su Barcelona, Milan, Borussija, Tottenham...

Promo

Top Komentari

soccero
Berlusconi se bas igra Football Managera, a sto i ne bi kad mi se može..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi