Boateng potpuno zaboravio Messija: Najbolji igrač sa kojim sam igrao?

Na Barcinom Youtube kanalu

Boateng potpuno zaboravio Messija: Najbolji igrač sa kojim sam igrao?

Kevin-Prince Boateng je ove zime u dosta iznenađujućem transferu napustio Sassuolo i pojačao Barcelonu.

Nekadašnji reprezentativac Gane je u novom intervjuu za zvanični YouTube kanal Barce imao i jedan odgovor koji se vjerovatno neće svidjeti navijačima katalonskog velikana koji na pijedestalu drže Lionela Messija.

Boateng je odgovarao na brza, kratka pitanja, a kada je došlo ono o najboljem igraču sa kojim je ikada igrao, Boateng je poručio da je to Zlatan Ibrahimović, sa kojim je dijelio svlačionicu Milana.

Tako je Boateng potpuno zaboravio svog sadašnjeg saigrača Lionela Messija, kojeg mnogi smatraju najboljim igračem svijeta. Ili je možda samo bio iskren?

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bilo kako bilo, navijačima Barce se sigurno neće svidjeti što je Boateng izabrao upravo Ibrahimovića koji se nije na najbolji način rastao sa Barcelonom nakon svoje kratke epizode na Nou Campu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije