Boateng slobodan da potpiše za Milan

I zvanično raskinuo ugovor sa Schalkeom

Boateng slobodan da potpiše za Milan

Endin Čaušević

Fudbaler Kevin-Prince Boateng danas je i zvanično raskinuo ugovor sa Schalkeom.

Ganac je nakon sukoba sa čelnicima njemačkog kluba izgubio mjesto u ekipi. Boateng je prethodnih mjeseci trenirao sa Milanom, a danas je zvanično raskinuo ugovor sa Schalkeom.

Ovaj fudbaler u januaru će najvjerovatnije potpisati za Milan iz kojeg je 2013. godina za deset miliona eura prešao u Schalke. Bilo je priča da bio on u januaru mogao na posudbu, ali je na obostrano zadovoljstvo danas raskinut ugovor između njega i Schalkea.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Boateng je čak igrao u prijateljskim utakmicama za Milan, a Rossoneri se nadaju da će on biti pojačanje koje Mihajlović treba u veznom redu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti