Boateng stao u zaštitu Ozila

Na meti kritičara

Boateng stao u zaštitu Ozila

Defanzivac Bayern Munchena Jerome Boateng stao je u odbranu Mesuta Ozila, veznjaka Arsenala koji u posljednje vrijeme trpi veliki broj kritika.

U posljednjih devet utakmica, Ozil nije postigao niti jedan gol uz samo dvije asistencije. Nijemac se nalazi daleko od prepoznatljive forme, ali Boateng tvrdi da je to samo prolazna stvar.

"Ozil je nevjerovatan igrač i Arsenal treba biti sretan što ga ima. S njim obožavam igrati jer uvijek nešto pokušava i nikad nisam vidio igrača koji ima tako dobar pas", rekao je Boateng, te dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Kada je bio u Real Madridu imao je najviše asistencija, a tako je i sada u Arsenalu. Zato kažem da trebaju biti sretni".

Mesut Ozil još uvijek nije produžio ugovor sa Arsenalom, a on ističe za 18 mjeseci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi