7

Komentari (7)

miki30
Upravu si Boa, ti si sve osvoio što se može osvojiti a on tamo neke zlatne lopte što samo balkanci gotive pa koga boli bolan ona stvar za tim loptama. Za šta se igra fudbal? Da podigneš evropsko, svjetsko prvenstvo il et on copa americu pa da pkstaneš jedan od najvećih. A ne ovaj gol. Pa znate li vi koliko sličnih golova padne gotov svaki vikend a niko ni da spomene?
miki30
Pa kakvo poniženje ba? Pa šta Lesiju Ribery uradi, šta je to? Ništa ha? Hebo vas Lesi i Penaldo. Neznate za druge igrače.
ek76
Bilo je klizavo i los teren zato je boateng pao ; )
tuanzebe
ljudi ga ismijavaju na ličnom a ne timskom učinku ali hajde nek ti bude
cccccc
AGAZIJAGA, nisi shvatio. Nije samo Boateng zaslužan što je Njemačka osvojila SP dok je ovo poniženje što je Messi napravio njemu u ovoj utakmici
IMPERATOR
ČUJ OVOG NEPISMENOG HAVERA, KAŽE KLUBBBBSKOM??? IDI DIJETE BOLJE UZMI KNJIGU U ŠAKE I NAUČI SE PRAVOPISU, NEMOJ BRUKATI UČITELJICU...
dinass
Tako je Lesi nema svjetsko
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti