Reprezentativac Armenije nakon meča

Boatright: Ne krivim sudije, ali uticale su na rezultat

D. Rakanović

Najbolji igrač selekcije Armenije Ryan Boatright nakon utakmice je rekao da misli da su sudije uticale na konačni ishod.

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine savladala je večeras Armeniju sa 98:85.

"Bila je teška utakmica, do sada naša najgora utakmica. Počeli smo utakmicu bez energije i mnogo izgubljenih lopti, ali ipak mislim da smo dali ono što smo mogli i da smo ostavili srce na terenu. Ne želim da krivim sudije, ali mislim da su utjecali na rezultat i ritam utakmice", rekao je Boatright i dodao: 

"Musa i ja smo igrali zajedno, on je čudesan igrač. Do godine treba da ide u NBA i morate ga pustiti da igra košarkašku igru. Svaki put mu svirate faul kada ga neko dirne. Ne želim da ga osporavam jer je on veliki igrač". 

"Vratiti ćemo se i igrati ćemo utakmicu na našem terenu", zaključio je Boatright. 

Boatright je večerašnji duel završio sa 30 postignutih poena. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi