Boban i Maldini su uspjeli: Milan dogovorio veliko pojačanje, čeka se zvanična potvrda

Correa stiže na San Siro

Boban i Maldini su uspjeli: Milan dogovorio veliko pojačanje, čeka se zvanična potvrda

Edmir Škorić

Milan je očigledno uspio u namjeri da dovede argentinskog napadača Angela Correu.

Kako je Atletico dogovorio s Valencijom dolazak Rodriga Mroena, tako je madridski klub odlučio da ipak popusti i proda Correu u Milan.

Prema navodima medija, Milan će platiti 55 miliona eura za ovog igrača, a novinar iz Argentine blizak Correi je objavio kako je sve gotovo i samo je pitanje trenutka kada će transfer biti ozvaničen.

Agent napadača već je na putu za Milano kako bi završio posao, pa će Rossoneri imati sjajno pojačanje u napadu za novu sezonu koja starta za nepune dvije sedmice.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Correa je 2015. godine stigao u Atletico iz San Lorenza za 7.5 miliona eura, a u svom ugovoru ima otkupnu klauzulu od 100 miliona eura. Prošle sezone je za Atletico odigrao 49 utakmica i postigao je 5 golova.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi