Boban otkrio zašto je Modrić lajkao objave Milana

Navijači uzalud sanjali

Boban otkrio zašto je Modrić lajkao objave Milana

Čelnici Milana ovog su ljeta bili prilično aktivni na transfer pijaci.

Na San Siro su, između ostalog, došli Rafael Leao, Franck Kessie, Theo Hernandez, Ismael Bennacer, Leo Duarte, Rade Krunić, i to sve kako bi Milan uhvatio korak s Juventusom koji posljednjih godina hara Serijom A.

Kao jedno od mogućih pojačanja Milana u ovom prijelaznom roku se pominjao i Luka Modrić. Vezista Real Madrida je, naime, u više navrata lajkao Milanove objave na Instagramu, što je navijačima bilo dovoljno za euforiju, ali od cijele priče na kraju nije bilo ništa.

Je li bilo realno da Modrić zamijenio Santiago Bernabeu sa San Sirom otkrio je Zvonimir Boban.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Modrić? Luka je veliki milanist, izvanredan igrač, ali nisu postojale realne šanse da ga dovedemo. Nije htio napustiti Real nakon loše sezone i to puno toga lijepog govori o njemu", rekao je Boban, danas jedan od čelnika Milana.

Upravo je Boban bio jedan od Modrićevih uzora kada je započinjao karijeru, što je i sam fudbaler u nekoliko medijskih istupa naglasio.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chepich
Pa što je lajkao? Gdje je objašnjenje pomenuto u naslovu? Nije da me boli kurac ali eto, čemu glup klikbejt?
2 1
Mu'min Juventino FKS
Luka je velki penzioner
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije