Adnan Bobić se oprostio od GOŠK-a, posebne riječi imao za Denisa Ćorića

Sada već bivši golman tima iz Gabele

Adnan Bobić se oprostio od GOŠK-a, posebne riječi imao za Denisa Ćorića

Esmer Oštraković, foto: Admin Čaušević

Ekipa GOŠK-a u narednu sezonu ući će sa izmjenjenim sastavom, a dio tima neće biti ni iskusni golman Adnan Bobić.

Nakon što je u protekloj sezoni branio na 17 utakmica na kojih je pet puta svoju mrežu sačuvao netaknutom, Adnan Bobić više nije golman GOŠK-a.

Nakon pune tri godine(sezone) došlo je vrijeme da se raziđem sa NK GOŠK Gabela. Prelijepe tri godine(sezone) u mojoj karijeri gdje sam upoznao predivne ljudu i stekao divne prijatelje i uspomene za cijeli zivot.

Ljude koji žive za GOŠK 24/7, pogotovo tu ističem predsjednika Luju Ilića i njegove saradnike Andrija Jurković i Damu Obada čast mi je bila surađivati sa njima.

Kroz ove tri godine sarađivao sam sa trenerima Ivanom Bubalon, Dzenanom Hosicem, Tonijem Karacicem i sa njihovim stručnim štabovima od koji sam naučio dosta toga i zahvalan sam im na tome.

Posebno mi je drago i zadovoljstvo sto sam sarađivao sa trenutno najboljim trenerom PL Denisom Ćorićem koji je prvo veliki čovjek, gospodin, i prijatelj prema igračima pa tek onda trener. I naravno da ne zaboravimo dvojicu trenera specijalista za golmane Igor Melher i Velibor Pudar koji su me trpili i posvetili svoje vrijeme da me učine boljim.

Za kraj sam ostavio da se zahvalim svojim saigračima iz ove tri godine(sezone)da ne nabrajam ima ih dosta pa da nekog ne zaboravim koji su mi bili podrška kad nije išlo,i da im poželim sreću u njihovim životima i karijerama.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sretno NK GOŠK-u u narednoj sezoni,da ispuni sve zacrtane ciljeve od srca im želim, jer to zaslužuju zbog ljudi koji su posvećeni klubu, a i naravno zbog igrača.

Da ne zaboravim ljude koji su se brinuli o nama igracima i bili uz nas u svakom trenutku to su ekonomi teta mira i čika Ante i neizostavni fizio Seno. Hvala im", napisao je Bobić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi