Bobić o remiju sa Shakhtyorom: Sasvim zadovoljavajuće

Golman Veleža za SportSport.ba

Bobić o remiju sa Shakhtyorom: Sasvim zadovoljavajuće

Ekipa Veleža danas je u Antaliji odigrala prvu utakmicu u sklopu priprema za drugi dio sezone.

Rođeni su snage odmjerili sa Shakhtyorom iz Soligorska s kojim su na kraju remizirali (1:1), a nakon utakmice razgovarali smo sa golmanom Adnanom Bobićem koji je današnjom provjerom vrlo zadovoljan.

"Ovo je bila naša prva utakmica u Antaliji. Mislim da smo dobro odigrali, iako je Shakhtyor u prvom poluvremenu pokazao nešto više, pritisnuo nas je u toj mjeri da nismo znali kako da iznesemo loptu. Srećom, u nastavku smo se smirili, krenulo je nabolje i vrlo brzo smo i izjednačili. Na kraju mislim da je sasvim zadovoljavajuće ovo što smo pružili i vjerujem da će biti sve bolje i bolje kako vrijeme bude odmicalo", kazao je Bobić za SportSport.ba.

Shakhtyor važi za jedan od najboljih timova u Bjelorusiji.

"Rezultat i sama utakmica s ovakvim protivnikom svakako može doprinijeti našem samopouzdanju. Oni su, ipak, prošlu sezonu bili treći u prvenstvu i izborili su plasman u Evropu. Ovo što smo pokazali treba prenijeti i na domaće prvenstvo."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prokomentarisao je i ciljeve Veleža.

"Kada smo tek ušli u Premijer ligu BiH jasno smo poručili kako je primarni cilj da ostanemo u njoj, toga se i dalje držimo. Ako nas krenu rezultati i ukaže se prilika za nešto više, što da ne...", bile su riječi Bobića na kraju razgovora.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Samo jakooo
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi