Bobić se 'naljutio' na Jovića jer nije ispunio obećanje

Bijeljinac odveo Eintracht u četvrtfinale Evropske lige

Bobić se 'naljutio' na Jovića jer nije ispunio obećanje

Eintracht iz Frankfurta na krilima sjajnog Luke Jovića uspio je sinoć eliminisati Inter iz Lige prvaka.

Njemački tim je u revanšu odigranom na Meazzi slavio s minimalnih 1:0, a jedini gol bio je upravo djelo Jovića, koji je pokazao da se njegovo ime ne dovodi uzalud u vezu sa najvećim klubovima današnjice.

Nakon utakmice hvalospjeve na račun mladog napadača rođenog u Bijeljini imali su mnogi, a posebno je bila interesantna izjava koju je dao sportski direktor Eintrachta Fredi Bobić. Kroz šalu je istakao da je ljut na Jovića...

"Malo sam ljut. Obećao mi je prije utakmice da će dati hat-trick, trebalo je da dobijemo 3:0, 4:0 ili 5:0. Od prvog do posljednjeg minuta smo utakmicu držali pod kontrolom", kazao je Bobić.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Meč odigran u Milanu gledali su i skauti Barcelone, kao i sportski direktor katalonskog kluba Eric Abidal, koji je, prema pisanju inostranih medija, bio impresioniran Jovićevim fudbalskim umijećem.

Ne bi bilo iznenađujuće ako bi već naljeto Jović završio na Camp Nou, mada se za njegove usluge interesuju još Real Madrid, Chelsea...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi