Nezapamćene scene: Nestvaran obračun igrača Boce sa protivnicima, osiguranjem i policijom

Nakon meča Copa Libertadores

Nezapamćene scene: Nestvaran obračun igrača Boce sa protivnicima, osiguranjem i policijom

M. Šljivak

Boca Juniors eliminisana je iz Copa Libertadoresa nakon što je poražena penalima u Belo Horizonteu od Atletico Mineira sa 3:1.

Međutim, ono što se dešavalo u svlačionicama i tunelu je daleko od fudbalskih stvari. Nakon meča došlo je do žestokog obračuna između igrača oba tima, osiguranja i policije.

[twitter]https://twitter.com/angilerista3/status/1417651489233850424[/twitter]

Igrači Boce su nakon utakmice bacali metalnu ogradu i što im se još našlo pri ruci na domaće fudbalere.

Oglasi

Potom su igrači Boce pokušali ući i u svlačionicu Atletica. Reagovala je osiguranje, izbila je tuča, a potom je reagovala i policija.

U svlačionicu Boce je navodno ubačen i suzavac, a policija je zatražila hapšenje nekoliko fudbalera argentinskog tima. Nakon nekoliko sati odustali su od te ideje, a delegacija Boce je uz pomoć argentinske ambasade napustila stadion u Belo Horizonteu.

Nestvarne scene kakve se gotovo nikad ne viđaju u svijetu fudbala.

Top Komentari

vence
a zbog cega sve to? ili sam ja nesto propustio u tekstu
4 0
Hzhzhzhzhzhz
Bravo ubi zakolji da drot ne postoj8
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi