Haalandova fotografija u dresu velikana izazvala veliku pažnju
Foto - EPA

Oduševio sve navijače ovog tima

Haalandova fotografija u dresu velikana izazvala veliku pažnju

M. Šljivak

Erling Haaland glavna je priča ljetnog prijelaznog roka.

Sjajni norveški napadač meta je mnogih evropskih velikana, no ekipa Borussije iz Dortmunda nema namjeru da ga proda.

Njegov otac Alf-Inge Haaland i menadžer Mino Raiola, već su započeli pregovore sa brojnim klubovima, pa su tako posjetili Madrid, Barcelonu, te su održali sastanke sa timovima iz Engleske.

Međutim, Borussia ima jasan stav kako Haalanda nemaju namjeru prodati ovog ljeta i za sada je najrealnija opcija da norveški napadač ostane u dresu tima iz Dortmunda.

Naravno, Haalandove objave na društvenim mrežama uvijek su posebno interesantno, a on je danas objavio zanimljivu fotografiju.

Haaland je objavio fotografiju sa odmora na kojoj nosi dres argentinskog velikana Boce Juniors i oduševio je brojne navijače ovog tima.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Očigledno da norveški napadač ima simpatije prema ovom velikanu svjetskog fudbala i to je na ovaj način pokazao.

Haaland iza sebe ima još jednu fenomenalnu sezonu. Odigrao je ukupno 41 utakmicu za Borussiju i ostvario je učinak od 41 pogotka i 12 asistencija.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
Da je bilo tko osim Pep-a u citiju mogao bi garantovati da ce tamo zavrsiti .. ovako ... tesko je predvidjeti ... dali real ima love? tko zna...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi