Ovo je trenutak koji je 'zapalio' igrače Boce
Foto - Screenshot

VAR poništio pogodak, a nakon meča nemile scene

Ovo je trenutak koji je 'zapalio' igrače Boce

Midhat Šljivak

Nevjerovatne scene dešavale su se nakon utakmice Copa Libertadoresa između Atletico Mineira i Boce Juniors.

Argentinski velikan eliminisan je iz takmičenja nakon penala (3-1), a nakon meča u tunelu i svlačionici je nastao pravi haos.

Igrači Boce krenuli su u obračun sa protivnicima, osiguranjem i policijom, a na kraju su završili u policijskoj stanici na ispitivanju.

Razlozi nezadovoljstva koji su doveli do obračuna nakon meča kriju se u odluci iz 63. minute. Boca je postigla gol, a sudija ga je na kraju uz konsultacije sa VAR sobom poništio.

Već tada je nastao pravi haos među igračima i stručnim štabom oba tima. Došlo je do naguravanja pored terena, a nakon završetka utakmice nemile scene su se nastavile u tunelu i svlačionici.

Oglasi

Ekipa Boce je nakon svega što se dešavalo otpraćena do policijske stanice gdje su određeni fudbaleri i članovi tima morali dati izjave.

Hapšenja navodno neće biti i tim bi se danas trebao vratiti za Buenos Aires.

Interesantno je svakako da je Boci i u prvom meču poništen gol nakon konsultacije sa VAR sobom, a i tad je odluka bila veoma sumnjiva.

Top Komentari

Bohemia
Zasto je postao sranje? Ako je bio blizi golmanu od odbrambenog igraca to je ofsajd, nije bitno jel to 1 cm ili 1 m ?
1 3
Bhf111
I ovaj nogomet je postao sranje
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi