Veliki okršaj Boce i Rivera, ali gostima ovaj put prijeti katastrofa?

Problemi za River Plate pred argentinski klasik

Veliki okršaj Boce i Rivera, ali gostima ovaj put prijeti katastrofa?

E. Škorić

River Plate je potvrdio čak 15 slučajeva koronavirusa u svom timu.

Boca i River odmjeriće snage večeras na Bombonjeri od 22:30 sati, no zbog svih okolnosti, teško da ćemo uživati u pravom spektaklu, koji može da ponude samo okršaji dva najveća argentinska tima.

Radi se o četvrtfinalu play-offa argentinskog prvenstva i igra se samo jedna utakmica. To opet ukazuje na dozu zanimljivosti i uzbuđenja, ali postavlja se pitanje - kako će gosti preživjeti ovo gostovanje?

Naime, River je uoči utakmice potvrdio da je 15 igrača zbog koronavirusa u izolaciji.

Paulo Díaz, Federico Girotti, Enrique Bologna, Germán Lux, Robert Rojas, Nicolás De La Cruz, Rafael Borré, Bruno Zuculini, Tomás Castro Ponce i Franco Petroli pozitivni su nakon jučerašnjih testiranja.

Takođe, zbog istih razloga River ne može da računa na Franca Armanija, Matiasa Suareza, Benjamina Rollheisera, Agustina Palavecina i Santiaga Simona.

MOZZART nudi okladu za argentinski derbi. Boca je favorit, kvota je sjajna, a detaljnije OVDJE!

Top Komentari

RASanticeva
Pomakni derbi jer sve osim toga bi bila smijurija
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi