7

Komentari (7)

Seher Rajvosa
OSTANI ODA AHAAAHHHAHA
Alkma
Ja nemam vise komentara na sve ovo ovdje ljudi u drzavi vole da podrzavaju sve one ko ih jebe od SDA stranke do Misimovica,SDA unistila ojadila i raselila Bosnjacki narod i narod glasa za tu istu stranku,Misimovic 100 igraca promjenio za 3g niko nije ostao vise od polu sezone,stadion NAVIJACI gradili svojim parama istocnu tribinu,NSBIH travu postavio i sve zahvale idu misimovicu ko got razmislja svojom glavom taj je budala a ko se vodi tudzom budalastinjom taj je pametan zato smo tu gdje jesmo Naharadluk teski u svemu
Plavi orkestar
Ovaj se invalid od igraca naprimao plata od Misimovica a sve skupa nije odigrao jedno poluvrijeme za više od godinu dana.Valjda htjeo da mu se zahvali na ne zaradjenim a uredno isplacenim platama.
vanja8
Pod hitno vratiti Kostića i Krčmarevića u duet da vode tim ko sto je praksa u Švedjana... Oda ostaniii...
AmerZE1990
Hahahaha jebem te seljo
Romario 77
Nije bio miš. On samo saopstenja salje. sutra se zahvaljuje Odovicu na saradnji i zeli srecu u daljem radu.
Romario 77
Nije bio Ivane miš se ne pojavljuje . Samo cemo ujutro procitati saopstenje PR masinerije u kojoj se kaze da se klub zahvaljuje Odovicu na saradnji te mu zeli srecu u daljem radu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.