"Boga ima, znam da igrače Želje čeka pakao, a žao mi je što nije Misimović bio u loži"
Posljednjeplasirana Krupa produžila je rezultatsku krizu Plavih s Grbavice, koji su sada miljama daleko od titule

Junak pobjede Krupe protiv Željezničara Ivan Crnov

"Boga ima, znam da igrače Želje čeka pakao, a žao mi je što nije Misimović bio u loži"

Ivan Crnov bio je strijelac vodećeg gola, a onda i asistent za 2:1 i pobjedu Krupe nad njegovim bivšim klubom Željezničarom.

Očigledno da je Crnov imao poseban motiv protiv kluba u kojem očigledno i nije imao pretjeranu sreću, a nakon današnje partije imao je potrebu da se oglasi putem medija.

"Upravo se vraćam iz Krupe prema Banjaluci, vraćam se s doping testa. Mogu samo reći da ima Boga i da mi je drago što sam ja bio taj koji sam dobio Želju skupa sa svojim suigračima koji su napravili lavovski posao. Ja sam samo eto izletio kao onaj koji je prednjačio", rekao je Crnov, pa je dodao:

"Žao mi je igrača Želje jer znam da ih sada u Sarajevu čeka pakao, ali s tim će morati da se suoče. Drago mi je zbog pojedinaca, bilo bi mi još draže da je predsjednik Misimović bio u loži i da se pozdravim s njim. Možda je i bio, nisam vidio. Ja im iskreno želim svu sreću. Ponovio bih da Boga ima i da se sve kad - tad vrati".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmerZE1990
Hahahaha jebem te seljo
28 49
Romario 77
Nije bio miš. On samo saopstenja salje. sutra se zahvaljuje Odovicu na saradnji i zeli srecu u daljem radu.
38 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi