Hendikep za Barcelonu: Suarez mora na pauzu

Zbog povrede desnog koljena

Hendikep za Barcelonu: Suarez mora na pauzu

Napadač Barcelone Luis Suarez jedan je od trojice fudbalera koji su otpali za predstojeći duel Lige prvaka protiv PSV Eindhovena.

Urugvajski fudbaler je sa spiska izostao zbog povrede desnog koljena, zbog čega će pauzirati dvije do tri sedmice, što će biti ozbiljan hendikep za Katalonce.

Osim Suareza, meč sa PSV-om će propustiti Arthur i Cillessen, koji su također povrijeđeni.

Ovo je samo nastavak loših vijesti za Barcelonu, koja je prethodno saopštila da će Rafinha morati na operaciju koljena zbog pokidanih ligamenata, te da se povrijedio i Sergi Roberto.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Da ne bude sve tako sivo - Coutinho i Rakitić su se oporavili i bit će u timu za duel sa trenutno prvoplasiranim timom holandskog prvenstva.

Meč PSV-a i Barcelone igra se u srijedu od 21 sat u Eindhovenu.

Top Komentari

luks-02
Povreda Suareza nije nikakav hendikep za Barcelonu,več je božji dar.
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi