Bogati vlasnici Manchester Cityja kupuju novi klub, legendarni Villa prvo pojačanje

Igrat će u Aziji

Bogati vlasnici Manchester Cityja kupuju novi klub, legendarni Villa prvo pojačanje

A. Čaušević

City Football Grup, grupa koja upravlja Manchester Cityjem, nastavlja da kupuje klubove širom svijeta. 

Narednu "kupovinu" bogati Katarani bi trebali obaviti u Indiji. Već uveliko traju pregovori s preuzimanjem kluba Mumbai City.

Ukoliko se ova transakcija realizuje prema pisanju azijskih medija prvo pojačanje bit će legendarni David Villa.

Villa trenutno nastupa za Vissel Kobe, ali odlični odnosi sa City Football Group grupacijom bi mogli dovesti do toga da iskusni napadač zaigra u Indiji.

Sa 37 godina na plečima ovo bi za najboljeg strijelaca u historiji reprezentacije Španije definitivno bilo jedno novo iskustvo.

Villa je ranije nosio dresove dva člana CFG grupe, nastupao je za Melbourne City u Australiciji te New York City u SAD-u.

Top Komentari

bistrik87
nek kupe Zelju, il oni il kralj banana
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi