Bogdanović propušta i Makedoniju

Mora ispoštovati preporuku ljekara

Bogdanović propušta i Makedoniju

Jedan od najboljih hrvatskih košarkaša Bojan Bogdanović će propustiti još jednu utakmicu svoje reprezentacije na Eurobasketu.

Hrvatska se u okviru 3. kola svoje grupe večeras sastaje sa Makedonijom, a košarkaš Brooklyna će bti van konkurencije nakon što je u susretu sa Slovenijom doživio potres mozga.

Rođeni Mostarac je imao veliku želju da zaigra večeras, ali će morati ispoštovati preporuku ljekara, koji su stopirali njegov nastup.

Bojan Bogdanović je propustio i nedjeljni meč sa Grcima, u kojem je Hrvatska poražena rezultatom 72:70, kao i trening u ponedjeljak uveče.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.