Repeša vratio Bogdanovića u reprezentaciju

Nakon izvinjenja

Repeša vratio Bogdanovića u reprezentaciju

Selektor košarkaške reprezentacije Hrvatske Jasmin Repeša je nakon pismenog izvinjenja Bojana Bogdanovića, te razgovora sa stručnim stožerom i kapetanom Roko-Lenijem Ukićem odlučio vratiti Bogdanovića u reprezentaciju.

Bogdanović je izbačen iz reprezentacije zbog noćnog izlaska tokom priprema u Osijeku i nije bio u sastavu na Adecco Cupu u Ljubljani prošlog vikenda na kojemu je Hrvatska izgubila sve tri pripremne utakmice (protiv Srbije, Slovenije i BiH) prije nastupa u kvalifikacijama za nastup na Eurobasketu koji će se sljedeće godine održati u Sloveniji.

Bogdanović će se priključiti reprezentativcima danas u Poreču.

Kvalifikacije za Eurobasket Hrvatska će početi 18. avgusta protiv Kipra u Makarskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.