Bogdanović: U Zrinjskom sam lijepo dočekan

Novi igrač Zrinjskog

Bogdanović: U Zrinjskom sam lijepo dočekan

M. Maksimović

Novajlija u timu Zrinjskog Jasmin Bogdanović zadovoljan je prijemom u novoj sredini. Nedavno je odigrao i prvi meč u dresu svog novog kluba, a uskoro će i službeno debitovati. Idealna prilika je danas kada će Pod Bijelim brijegom gostovati Čelik.

“Saigrači su me dobro prihvatili. Neke sam poznavao od ranije, tako da nije bilo teško“, kazao je Bogdanović.

U slučaju da danas nastupi, Bogdanović bi kako je rekao dao maksimalan doprinos za još jedan trijumf Plemića.

“Dat ćemo sve od sebe. Nadam se da ćemo ostvariti željeni rezultat i ostati na čelu tabele. Što se tiče daljih ambicija, o svemu je nerealno govoriti s obzirom da je tek počela sezona. Idemo od utakmice do utakmice“, rekao je novi stoper aktualnog prvaka.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti