Bajić ostaje, Rus odlazi iz FK Željezničar?

Plavi se sutra vraćaju iz Hercegovine

Bajić ostaje, Rus odlazi iz FK Željezničar?

Ekipa Željezničara već 12. dan u Hercegovini, tačnije u Međugorju, brusi formu za drugi dio sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

"Plavi" će u Međugorju ostati do sutra, nakon čega je planiran povratak u Sarajevo, a potom i put u Antaliju gdje će do 12. februara, prema ranijem planu, biti odigrane tri prijateljske utakmice (Vorskla, Oleksandriya, Sochi).

U avionu za Tursku će se naći i Branko Bajić. Ono što je ovaj mladi nogometaš pokazao kroz treninge očito je zadovoljilo je šefa stručnog štaba Amara Osima, koji će o njegovom angažmanu definitivno odlučiti u Antaliji, dok sa druge strane Rus Ivan Selemenev neće ostati u redovima Željezničara.

Kada je u pitanju Bajić, radi se o 21-godišnjem igraču koji igra na poziciji lijevog beka, a karijeru je započeo u bijeljinskom Radniku iz kojeg se veoma rano otisnuo van granica BiH. Prvo je otišao u Čukarički, a potom u Slovačku, tačnije Dunajsku Stredu.

U današnjoj utakmici koju je Željezničar igrao protiv Tuzla Cityja nastupio je od prve minute. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fcs
-15
11 2
nijepoznat
sila
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi