Bojan Krkić: Navijači u Italiji su ludi, čekaju vas nakon poraza na treningu
Bojan Krkić bio je veliki talent Barcelone, no nikad nije uspio da opravda visoka očekivanja koja su bila postavljena ispred njega

Bojan Krkić se prisjetio vremena dok je igrao u Seriji A

Bojan Krkić: Navijači u Italiji su ludi, čekaju vas nakon poraza na treningu

S. Bošković

Bojan Krkić, fudbaler Stoke Cityja priznao je da mu je dosta bolje u Engleskoj, nego što mu je bilo u Italiji.

Dvadesetosmogodišnji fudbaler smatra da se osjeća više respektirano u Engleskoj, nego što se osjećao u Italiji i Španiji.

"Ponosan sam na svoju karijeru, pogotovo na dio u Engleskoj. Ali igrao sam polufinale Lige prvaka, igrao sam za velike klubove. Emocionalno je to drugačije", izjavio je Krkić, pa dodao:

"U Španiji i Italiji kada pobijedite onda ste najbolji, a kada izgubite loši ste. U Italiji postignete gol, pobijedite utakmicu i ne možete ići na ulicu jer su svi entuzijastični i skaču na vas. Kada izgubite ludi su, čekaju vas nakon utakmice".

Bojan Krkić počeo je karijeru u mladim kategorijama Barcelone, za čiji je prvi tim nastupao, a nakon toga branio je boje Rome i Milana, te je igrao na posudbama u Mainzu i Alavesu i  sad skrasio u Stoke Cityju.

"Kada sam bio u Romi izgubili smo utakmicu i navijači su nas čekali u trening centru. Naredni meč bio je protiv Lazija, to je bila utakmica godine. Rekli su da smo ovu utakmicu mogli izgubiti, no narednu (op.a protiv Lazija) ne smijemo. No, nisu to rekli na lijep način. S druge strane u Engleskoj je drugačije, nema velikog pritiska i lakše je uživati tog igrate".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi