Bojan Letić potpisao za FK Sarajevo!

Peto pojačanje bh. prvaka

Bojan Letić potpisao za FK Sarajevo! · Zvanično

Ono o čemu se u proteklom periodu špekulisalo, večeras je dobilo službenu potvrdu - Bojan Letić je novi fudbaler FK Sarajevo. 

Aktuelni bh. šampion je putem zvanične stranice saopštio da je nekadašnji mladi reprezentativac BiH potpisao ugovor sa bordo klubom do ljeta 2021. godine, a na Koševo, podsjećamo, stiže iz Karvine.

"Radujem se nastavku karijere u klubu poput Sarajeva. Nakon duple krune, sigurno da svi imamo velike ciljeve i očekivanja. Ja ću pružiti svoj maksimum, te se nadam da ću u budućnosti zadobiti povjerenje kako stručnog štaba, tako i navijača, vrijedno aplauza", izjavio je Letić nakon potpisa. 

Letićev transfer u Sarajevo je više-manje očekivan, s obzirom da je 26-godišnji fudbaler sa izabranicima Husrefa Musemića putovao i na pripreme u Sloveniju, a dogovor između dvije strane sada je zvanično postignut.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Svojim dolaskom Letić će ojačati konkurenciju u defanzivi, a vrijedi podsjetiti da je kroz dosadašnju karijeru u Bosni i Hercegovini već imao priliku igrati za Velež, Borac iz Šamca, Kozaru i Orašje. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sa1946
Unaprijed se najeben Krkanu komplet ženskog dijela familije
28 1
DIV
BOJIŠ LI SE ŽELJANAAAA
21 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi