Bojan Letić pred potpisom za novi klub

Čeka se zvanična potvrda

Bojan Letić pred potpisom za novi klub

E. Čaušević

FK Sarajevo potvrdio je danas da Bojan Letić više nije fudbaler ovog kluba.

Letić je na Koševo stigao početkom ove sezone iz češke Karvine, ali se u Sarajevu zadržao samo šest mjeseci. Bordo klub je potvrdio danas da je Letić napustio tim nakon sporazumnog raskida saradnje.

Kako stvari stoje ovaj 27-godišnji defanzivac svoju karijeru će nastaviti u Srbiji. Letić se nalazi pred potpisom za Radnički iz Niša, a s ovim klubom je sve dogovorio i čeka se samo zvanična potvrda.

Letić je ponikao u Orašju, a pored Sarajeva i Karvine igrao je još za Kozaru, Borac Šamac, Velež i Žilinu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U prvom dijelu sezone u dresu Sarajeva odigrao je 16 mečeva u svim takmičenjima i uspio je upisati jednu asistenciju.

Top Komentari

BN78
Rssnički izbNiša gigant za Velež iz Vrapčića,pet dana slušamo kako dolazi u Velež a on ode u Real sa Nišave.
1 6
Fcs
Ja sam mislio da gori krampuz na lijevom beku od Amera Bekića ne može zaigrati za Sarajevo, kad ono može. Za ovog Letića, on je Roberto Carlos.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi