Žestoka kazna za Lalatovića zbog incidenta na Čairu
Foto: Screenshot

Suspenzija i novčana kazna

Žestoka kazna za Lalatovića zbog incidenta na Čairu

Povratak Nenada Lalatovića na Čair nije prošao bez incidenta. Temperametni trener Vojvodine je zbog svog ponašanja sada zaradio i žestoku kaznu.

Naime, Lalatović je tokom meča sa Radničkim, čiju je ekipu ne tako davno vodio sa klupe, došao u verbalni sukob sa protivničkim trenerom, ali se na tom nije zaustavio.

Ubrzo je došlo do "prepucavanja" sa publikom, a Lalatović je prema jednom navijaču domaćih gestikulirao da će mu "prerezati grkljan".

Naravno, glavni arbitar meča ga je morao poslati na tribine.

Danas srbijanski mediji prenose da je Fudbalski savez Srbije donio odluku o kazni za Lalatovića.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Navodno je trener Vojvodine suspendovan na tri meča, a morat će Fudbalskom savezu Srbije platiti i pola miliona dinara (oko 8300KM).

Ipak, još uvijek se čeka zvanična potvrda...

Top Komentari

milivoje
Narkoman
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi