Na golu Sarajeva vjerovatno Kovačević

Bojan Pavlović neće braniti protiv Slobode

5

Komentari (5)

disident7
Kupite bodove kako ste i navikli u nasoj ligi da se malo smire navijaci a kad opet izadjete u Evropu predstavnici Malte ce vam trpati 5 komada.
Bego
Koja glupost, nije smio pokazat srednji prst. Al svu krvicu svalit na njega, to je sramota. Citava ekipa je podbacila, cim je prvi gol pao poceli su ga prozivat, jebes takve navijace bogami.
adis_D11
To sto je uradio nije smio Napravit ni u ludilu,ali da se sad na njemu kola slome.......?Sta kad on ode,hocel se tim zaboravit sramota koja je nanesena,jel on jedini krivac za sve sto se desilo,šta ćemo posle njegovog odlaska?Jel ljudi u klubu misle da će njegovim odlaskom skinut breme sramote sa sebe na njega svalit sve i kao krenut sve od nule.Navijac sam Sarajeva i stid me je njihove sramote!
Suad
Pa Husrefe trebao si onda i Dupeglavog ostaviti,nece ti faliti vjeruj mi.
Edin Merlin
Zgazite ih !!! 1946
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.