Bojan Pavlović neće braniti protiv Slobode

Na golu Sarajeva vjerovatno Kovačević

Bojan Pavlović neće braniti protiv Slobode

FK Sarajevo će u nedjelju na Tušnju odigrati jedan od derbija trećeg kola Premijer lige BiH protiv domaće Slobode.

U taboru kluba sa Koševa se očigledno strasti još ne smiruju nakon debakla protiv Atalante, a još uvijek se čeka rasplet situacije sa golmanom Bojanom Pavlovićem koji je nakon prozivki sa tribina pokazao srednji prst navijačima Sarajeva.

Uslijedilo je ubrzo njegovo izvinjenje, ali navodno klub tek treba da odluči o njegovoj sudbini.

Ono što je za sada jasno jeste da Bojan Pavlović nije otputovao sa ostatkom ekipe u Tuzlu, te da neće braniti protiv Slobode.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U konkurenciji za meč sa Sobodom su tako od čuvara mreže ostali Kovačević i Tucaković, dok su ostali putnici za Tuzlu: Dupovac, Mujakić, Adukor, Hebibović, Pidro, Bekić, Stanojević, Rahmanović, Crepuja, Resić, Tatar, Šišić, Halilović, Velkoski, Ahmetović i Handžić.

Podsjetimo, susret Slobode i Sarajeva se igra u nedjelju od 19:00 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

adis_D11
To sto je uradio nije smio Napravit ni u ludilu,ali da se sad na njemu kola slome.......?Sta kad on ode,hocel se tim zaboravit sramota koja je nanesena,jel on jedini krivac za sve sto se desilo,šta ćemo posle njegovog odlaska?Jel ljudi u klubu misle da će njegovim odlaskom skinut breme sramote sa sebe na njega svalit sve i kao krenut sve od nule.Navijac sam Sarajeva i stid me je njihove sramote!
13 0
Edin Merlin
Zgazite ih !!! 1946
13 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi