Bojan Pavlović: Pokazali smo karakter

Golman Čelika

Bojan Pavlović: Pokazali smo karakter

E. Škorić

Unatoč svim nedaćama s kojima se susreće posljednje vrijeme, NK Čelik je uspio da ostvari pobjedu nad FK Zvijezda 09.

Iako je rano primio gol, Čelik je uspio da preokrene i slavi s 2:1, a nakon meča je golman Zeničana Bojan Pavlović dao izjavu za SportSport.ba.

"Imali smo jako turbulentnu nedjelju zbog svega što se dešavalo, pritom smo u najgorem trenutku primili gol, ali ostali smo fokusirani, pokazali karakter i u jako teškoj situaciji uspjeli smo da preokrenemo", rekao je Pavlović, dodavši:

"Mnogo je značila ova pobjeda, prije svega zbog čitave atmosfere u i oko kluba. Htjeli smo dokazati da možemo da se izdignemo iznad ove situacije".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

menadzer...
Dobili ste plate i izostatke bilo bi sramota da izgubite sljedece tri cetiri utakmice .
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi