Pokazali parolu: Jasna poruka Robijaša na Bilinom polju!

Turbulentni dani za Čelik

Pokazali parolu: Jasna poruka Robijaša na Bilinom polju!

E. Čaušević

NK Čelik trenutno igra na svom terenu protiv Zvijezde 09 meč 16. kola Premijer lige BiH.

Utakmica u Bilinom polju igra se u odličnom tempu i već smo vidjeli tri gola. Gosti su uspjeli povesti golom Đelmića, ali je Čelik stigao do preokreta s dva gola Carlosa.

Pred finiš prvog dijela navijači Čelika su poslali parolu čelnicima kluba nakon svih dešavanja u proteklim danima kada je klub bio na rubu izbacivanja iz Premijer lige.

"Ne igrajte nam se s emocijama", poručili su navijači zeničkog kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Velezovac231
Kad vidis po portalima koliko ser... o celiku pomisli covjek ima ovih robijasa silu.. a poglesaj 20 ih diglo parolu.. a u misiju rupu jazavci
32 7
ba17
Hahahahhaaa, koji jad od tribine, šabanska i krezava grupa, većih ****etina od njih i štrumfova nema!!!
30 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi