Bojan Puzigaća još uvijek nema namjeru da ide u penziju

Produžio ugovor s Krupom

Bojan Puzigaća još uvijek nema namjeru da ide u penziju

E. Čaušević

Iskusni bh. fudbaler Bojan Puzigaća još uvijek nema namjeru da ide u penziju.

Puzigaća je nedavno proslavio svoj 35. rođendan i jasno je da se nalazi na zalasku karijere, ali vjeruje da ima još mnogo toga da pruži na terenu.

Prethodne dvije sezone Puzigaća je član Krupe koja se uspjela vratiti u Premijer ligu. Ovaj iskusni lijevi bek će i naredne sezone nositi dres ovog kluba jer je potpisao novi jednogodišnji ugovor.

Puzigaća je inače ponikao u banjalučkom Borcu, a u svojoj karijeri još je igrao za Čelik, Cracoviju, Sarajevo i Voždovac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U prošloj sezoni Puzigaća je za Krupu upisao sedam nastupa u svim takmičenjima.

Top Komentari

mile
Kakav idiot ovaj Puzigaća
0 3
Pozitiva
Vidi se da je ovaj Žižović normalan lik. Fudbaler, a nema tetovažu...za razliku od Puzigaće. P.S. Nemam nista protiv tetovaže, ali ovi fudbaleri ga pretjeraše...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi