Bolesna šala zvijezde Cityja: Brzo je obrisao post, ali screenshot bi ga mogao "ukopati"

Nesretna slučajnost ili bolesna šala?

Bolesna šala zvijezde Cityja: Brzo je obrisao post, ali screenshot bi ga mogao "ukopati"

Edmir Škorić

Navijači Manchester Uniteda su bijesni jer smatraju da se Fernandinho, veznjak Manchester Cityja, rugao na godišnjicu "minhenske tragedije".

Fernandinho (35) je u subotu na društvenim mrežama objavio slike na kojima slavi gol na treningu trčeći ispruženih ruku poput aviona. Uz objavu koju je kasnije obrisao, stavio je emotikone aviona i eksplozije.

S obzirom da je to uradio na 63. godišnjicu nesreće koja je usmrtila 23 osobe u padu aviona u Minhenu, među kojima su bili članovi slavnog Unitea, Fernandinhov post okarakterisao se kao "bolestan".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navijači Uniteda su odmah počeli da komentarišu nazivajući igrača sramotom, a od Engleskog nogometnog saveza traženo je da se pokrene istraga protiv Brazilca.

Ipak, mnogi smatraju da je na kraju sve nesretna slučajnost i da Fernandinho nije ni upućen o katastrofi iz 1958. godine.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1575803350
Seljačina.
8 5
Ade1987
Cuj nije upućen o katastrofi a tolike godine igra u Engleskoj i svake godine se ovaj slučaj spominje još pogotovo ako igraš u Engleskoj i jos si u Manchesteru a nije bitno za koji Manchester igra
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi