Bolić nahvalio Bičakčića čelnicima Galatasaraya

Bh. fudbaler mijenja klub

Bolić nahvalio Bičakčića čelnicima Galatasaraya

Prema pisanju njemačkih medija Galatasaray će uskoro na adresu Hoffenheima poslati punudu za bh. reprezentativca Ermina Bičakčića. 

Iako je nedavno produžio ugovor, Bičakčić ove sezone više sjedi na klupi nego što igra i sve je izvjesnije da će tokom januara napustiti Hoffenheim kako bi pronašao klub u kojem će imati željenu minutažu.

Uz Hamburger SV, kao jedan od zainteresovanih klubova se spominje i turski Galatasaray. Čelnicima tima iz Istanbula hvalospjeve na račun Bičakčića uputio je i Elvir Bolić koji je svojevremeno imao priliku igrati za ovaj slavni klub. 

"Bičakčić je vrlo iskusan i dobar defanzivac. Siguran sam da bi imao uspješnu epizodu u Galatasarayu", izjavio je Bolić.

Ne treba napominjati koliko je Bolićevo mišljenje cijenjeno u Turskoj. U toj zemlji je kao igrač ostavio dubok trag igrajući za Galatasaray, Gaziantepspor, Fenerbahce, Istanbulspor i Malatyaspor. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi