Bologna poslala ponudu za Keana

Vraća se u Italiju?

Bologna poslala ponudu za Keana

E. Čaušević

Mladi italijanski napadač Moise Kean ljetos je napustio Juventus i odlučio je potpisati za Everton.

Klub s Goodisona za njega je izdvojio čak 30 miliona eura, ali Kean još uvijek nije opravdao očekivanja. Engleski mediji prenose da bi nakon svega šest mjeseci ovaj 19-godišnji napadač mogao napustiti Everton.

Navodno, čelnici Evertona spremni su da pošalju Keana na posudbu do kraja sezone u klub u kojem bi imao ozbiljnu minutažu. Interes za njega je iznenađujuće veliki, a čini se da ćemo u drugom dijelu sezone Keana ponovo gledati u Seriji A.

Kako piše Gazzetta dello Sport veliki interes za Keana pokazala je Bologna koja ga želi dovesti na posudbu do kraja sezone. Nakon što je Zlatan Ibrahimović postao nemoguća misija u Bologni su odlučili da pokušaju s Keanom i već su poslali ponudu na adresu Evertona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj 19-godišnji napaač u dosadašnjem dijelu sezone u dresu Evertona odigrao je 11 utakmica, te nije uspio postići gol.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi