Bologna rutinski protiv Genoe

Zukanović igrao 90 minuta

Bologna rutinski protiv Genoe

Fudbaleri Bologne stigli su do desete ovosezonske pobjede u Seriji A. Crveno-plavi su u okviru 26. kola na domaćem terenu rutinski savladali Genou rezultatom 2:0.

Prvo poluvrijeme je proteklo u izjednačenoj igri u kojoj su obje momčadi imale svoje prilike da stvore prednost, a kako nisu uspijevale u tome, na odmor se otišlo pri rezultatu 0:0.

U drugih 45 minuta domaći su zaigrali puno bolje, a nisu izostali ni golovi. Mrežu Genoe je u četvrtoj minuti nastavka zatresao Destro, da bi potom gostima onaj mali tračak nade da bi mogli doći do pozitivnog rezultata ugasio Falletti u 72. minuti.

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao i ostalo je 2:0 za Bolognu.

Cijeli susret za poraženi tim je odigrao Ervin Zukanović.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Serie A, 26. kolo:

Bologna - Genoa 2:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi