Bolt shvatio da nogomet nije za njega: "Razgovarao sam s Pogbom, Sterlingom..."
Jedan od najboljih atletičara svih vremena odlučit će do kraja mjeseca, ali sve su prilike da ga nećemo gledati na zelenim terenima

Očigledno se povlači

Bolt shvatio da nogomet nije za njega: "Razgovarao sam s Pogbom, Sterlingom..."

E. Škorić

Usain Bolt očigledno shvaća da nogomet nije baš sport u kojem bi se snašao, mada i dalje vaga.

Bivši olimpijski prvak i jedan od najboljih atletičara u povijesti očigledno nema namjeru da u budućnosti bude nogometaš, mada je hodao po raznim probama i na kraju zaigrao u Australiji.

"Dobio sam dosta ponuda, ali nisam siguran šta da radim. Odlučiću do kraja mjeseca da li da idem u neki drugi klub ili da završim", kazao je Bolt.

Podsjećamo da je kratko bio čak i u Borussiji Dortmund, ali mnogi smatraju da ipak nije za nogomet unatoč nevjerovatnoj brzini koju posjeduje.

"To me prati tokom cijele sportske karijere. I kada sam počinjao da trčim mnogi su mislili da nikada neću postići to što sam postigao. Ima kritika, ali ima i ohrabrenja. Razgovarao sam sa Patrickom Vieirom, sa Pogbom i Sterlingom, koji su mi rekli - probaj, možeš ti to", kazao je Bolt.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi