Bomba iz Italije: Rade Krunić u Milanu!

Javlja Gianluca Di Marzio

Bomba iz Italije: Rade Krunić u Milanu!

Ako je vjerovati onome što kaže poznati italijanski novinari Gianluca Di Marzio, Rade Krunić je novi fudbaler Milana. 

Bosanskohercegovački reprezentativac se u proteklom periodu povezivao sa brojnim klubovima.

Njegov Empoli je ispao iz Serije A, a Krunić je navodno imao ponude Torina, Udinesa, Sampdorije, Atalante, Napolija i Fenerbahčea.

Ipak, Di Marzio, koji radi za Sky Sport, je prije nekoliko minuta objavio da je dogovoren transfer Milana i Empolija i da je naš reprezentativac praktično novi član Rossonera.

Inače, podsjetimo i na to da je Krunić posljednju reprezentativnu akciju propustio zbog povrede.

On je u italijanskom šampionatu prošle sezone odigrao 33 utakmice, postigao pet golova i dodao šest asistencija. Prije Empolija igrao je za Borac Čačak, Veronu, Donji Srem i Sutjesku iz Foče u kojoj je i rođen.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kako javlja isti izvor, Krunić će uskoro biti zvanično predstavljen u novom klubu, a vrijednost transfera će iznositi osam miliona eura plus bonusi. Bh. fudbaler će potpisati ugovor na četiri godine. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

rp50
On da moze sad da bira igro bih za Srbiju to garantujem,zajebo se mislio nece napredovati.
0 21
GAziJA....
Sad ni Krunic ne valja DVOZUBIM..to sto je lik BETON, ali nije vrijedno, jer nije kalibar SARICA I CIMIROTA...kako su ga samo sikanirali u reprezentaciji, jeva cekali i najmanju povredu..Fuujj, sretno KRUNICU, ima nas koji znamo koliko vrijedis..ne osvrci se na oce sto ti pisu da bi igrao za Srbiju da su te zvali..uskoro ce 20h, pa ce traziti 2 KM za kafu od roditelja..
11 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi