Bomba iz Katalonije: Koeman se riješio Suareza putem telefona!

Urugvajac napušta Barcelonu

Bomba iz Katalonije: Koeman se riješio Suareza putem telefona!

Admin Čaušević

Novi trener Barcelone Ronald koeman počeo je s čistokom u svlačionici Barcelone. 

Marca je pozivajući se na katalonski radio Rac 1 objavila vijest da je Koeman jutros nazvao Urugvajca i saopštio mu kako ne računa na njega u novoj sezoni.

Odličnom i iskusnom napadaču sada preostaje da pronađe rješenje i način na koji će napustiti Barcelonu jer ima samo još jednu godinu ugovora.

Barcelona je ranije najavila da se očekuju značajne promjene u igračkom kadru, a čini se da je Suarez prva žrtva nove klupske politike.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ostaje da se vidi kako će ovaj potez podnijeti Leo Messi s obzirom da je Argentinac veliki prijatelj sa jednim od najboljih napadača u historiji Barcelone.

Ovaj 33-godišnji fudaler je na Nou Camp stigao 2014. godine, a na 283 odigranoj utakmici zabio je 198 golova.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

felix__27
Kao navijac Bayerna Kakav god da je...****n je napadač. . Lukav,sposoban,realizator,vrhunski napadač ljepo ga je gledat dao bi on jos 30 40 golova neka se riješe odbrane...
6 0
Maestro
U ovom klubu šta god da se desi uvijek pitanje kako će Mesi reagovati on se izgleda za sve više pita od bilo koga umjesto da igra što više a ne da se šeće po terenu
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi