"Bomba" iz Španije: Mario Mandžukić na meti Barcelone?

Lautaro je glavna meta, ali...

"Bomba" iz Španije: Mario Mandžukić na meti Barcelone?

E. Čaušević

Hrvatski napadač Mario Mandžukić prethodnih dana povezuje se s moskovskim Lokomotivom, ali iz Španije stiže "bomba" koja je sve iznenadila.

Naime, Mandžukić je već neko vrijeme slobodan igrač nakon što je napustio katarski Al Duhail. Iskusni napadač se povezivao s mnogim klubovima, ali još uvijek nije odlučio gdje će nastaviti svoju karijeru.

Iako su mnogi sportski mediji objavili da će Mandžukić karijeru nastaviti u moskovskom Lokomotivu prije nekoliko trenutaka katalonski Sport je sve iznenadio svojim tvrdnjama.

Naime, Sport je objavio da je za Mandžukića interes pokazala Barcelona koja je odlaskom Luisa Suareza ostala bez napadača. Njihova želja je Lautaro Martinez, ali zbog finansijske situacije teško da će uspjeti dovesti Argentinca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zbog toga je Koeman zatražio dolazak nekog iskusnijeg i klasičnog napadača koji bi se uklopio u njegove zamisli. Sport piše da je u igri i Mandžukić kojeg su Katalonci već kontaktirali.

Međutim, ovaj 34-godišnjak je očito sve dogovorio s Lokomotivom što bi mogao biti problem za Barcelonu. Ukoliko ne uspiju dovesti ni Mandžukića onda će na Camp Nou najvjerovatnije završiti Cristhian Stuani iz Girone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarSahi
Zar nije Džeko maloprije bio na meti Barcelone, kako sad pa to?
3 1
spectron
Svaka čast za Mandžu kralja,ali i on je svoje odradio odavno.Ali kako skontaš sve,odbrana ostala ista,doveo se Pjanke,De Jong...sreća pojavio se mali Ansu Fati.Znači Barcelona je jadna,nema se znači ni za germe...Biće krpljenje rupa sa svih strana,opet od L.Š. nema ništa,ako dođu do polufinala biće super.A ni u La ligi neće biti ništa bolji,kup ako se osvoji,osvoji i eto...žalosno :(
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije