Suarez pozirao pored osvojenih trofeja, a svi su odmah uočili razliku s Rakitićevim oproštajem

Nije htio da on bude tu

Suarez pozirao pored osvojenih trofeja, a svi su odmah uočili razliku s Rakitićevim oproštajem

E. Čaušević

Urugvajski napadač Luis Suarez oprostio se danas od Barcelone i karijeru će nastaviti u Atletico Madridu.

Atletico je sinoć u kasnim satima ozvaničio transfer Suareza iz Barcelone od kojeg će katalonski klub inkasirati samo dva miliona eura. Jasno je da se Urugvajcu nije išlo iz Barcelone, ali bio je primoran da to uradio jer ga je Ronald Koeman otpisao.

Suarez se danas oprostio od Barcelone i svojih saigrača na press konferenciji na kojoj nije mogao sakriti suze. To najbolje govori koliko teško mu je pao odlazak iz kluba i način na koji je otjeran.

Da se on zamjerio predsjedniku Josepu Bartomeuu najbolje pokazuju fotografije nakon press konferencije. Naime, Suarez se fotografisao s svim trofejima koje je osvojio s Barcelonom u prethodnih šest godina.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nedavno kada je Ivan Rakitić napustio klub to isto je uradio, a tada je uz njega bio i Bartomeu. No, ovaj put Suarez je sam pozirao s trofejima i španski mediji pišu da nije htio da Bartomeu bude pored njega što najbolje govore koliko je narušen njihov odnos.

Fotografija Barça BiH.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

spectron
Boji se Bartomeu da ga Suarez ne ujede,zdravlje je uvijek na 1.mjestu :')
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi